BB CHARMING

Adres: Havikhorst 79, 6043 RM te Roermond   Telnr.: +31(0) 6 1896 3290 - Email: info@bbcharmingroermond.nl Wir sprechen Deutsch - We speak English

OMGEVING

B&B Charming Roermond is gelegen op nog geen 100 m van het bekende wandelpad PIETERPAD, de vermaarde wandelroute van het Groningse Pieterburen naar de Limburgse sint Pietersberg.
Ook de pelgrims die de route Santiago de Compostella lopen (nog 2285 km te gaan) doen Roermond aan!

 

 

Het centrum van Roermond beschikt over een theater, een hele fraaie bioscoop en ook een filmhuis.

Natuurlijk zijn er in het centrum vele goede restaurants en gezellige terrassen op bijvoorbeeld de markt of het stationsplein.
Maar ook diverse mooie kerken, de kathedraal als ook een aantal fraaie musea zoals het Pieter Cuypershuis, de architect van vele bekende Nederlandse gebouwen, is de stad rijk.
Daarnaast is er het vertrekpunt van de rondvaartboot over maasplassen, het grootste aaneengesloten watergebied van Nederland, waar onder andere de drijvende huizen Oolderhuuske bijzonder zijn en waar u ook in meerdere jachthavens een sloep of zeilboot kunt huren.
Maar ook om te shoppen heeft Roermond veel te bieden.
Naast de vele winkeltjes en boetiekjes in het centrum van de stad, is er ook het Designer Outlet centrum gevestigd, een van de grootste outlets van Europa.

Roermond en de directe omgeving, beschikt over verschillende goede fietsroutes.
Onder andere ”de Sluizenroute” die u oa naar Maasbracht leid, de grootste binnenhaven van Nederland, zal tot de verbeelding spreken.
En ook het Nationaal park “De Meinweg”, gelegen op steenworp afstand is per fiets zeker goed te bereiken.

Daarnaast is een bezoek aan Thorn, het “witte” stadje, zeer de moeite waard.

Door de Centrale ligging behoort ook een uitstapje naar België, Duitsland (Düsseldorf), of Zuid Limburg (o.a. Maastricht en het drielandenpunt) tot de mogelijkheden.

Uitgebreide informatie en diverse folders van attracties en bezienswaardigheden uit de directe omgeving liggen voor u klaar liggen.
Tevens verwijzen we u graag naar de mogelijkheden voor meer sportieve activiteiten, evenementen en bezienswaardigheden in de regio tijdens uw verblijf.

Mocht u het niet meteen kunnen vinden, spreek dan gewoon uw gastvrouw aan. Zij zal proberen u verder te helpen.

Handige Links:

www.vvv-middenlimburg.nl
www.eropuitinlimburg.com

 

× WHATS APP B&B